Positiivinen ja ystävällinen henkilö. Kaikki sujui sovitusti ja aikataulun mukaisesti. Välittäjästä jäi asiantunteva vaikutelma, voin lämpimästi suositella.

Elina Kontuvuori

Helsinki

Paras myyjä! Hän myi edellisen asuntommekin samana päivänä, joten luotto myyjään oli valmiina. Suosittelen lämpimästi!

Pia Broumand

Helsinki

Asuntokauppa sujui nopeasti ja vaivattomasti. Anne oli lämmin ja ystävällinen, mikä auttoi kotiutumisessa.

Ostaja

Helsinki

Kaikki sujui erinomaisesti. Asuntomme myynti vei rutkasti aikaa, mutta loppujen lopuksi kaikki päättyi positiivisesti, mistä kiitokset välittäjän ammattitaidolle.
Erityiset kiitokset tietysti Anne Kerolle.

Myyjä

Vantaa

Sain ensitapaamisessa Anne Kerosta asiantuntevan vaikutelman. Mielestäni hän esitteli ja perusteli minulle selvästi arvionsa asuinosakkeeni hinnasta ja myyntimahdollisuuksista.
Minua miellytti myös hänen luonteva käytöksensä ja huoliteltu ulkoasunsa. ’Tehokas, iloinen ja luotettavan tuntuinen myynti-ihminen’ ajattelin ja päätin ryhtyä yhteistyöhön.
Anne Kero hoiti myyntiprosessin tarmokkaasti ja ahkerasti. Asia edistyi koko ajan. Anne tuntui ’nappaavan kiinni’ soittajista ja ohjaavan heidät väistämättä asuntoon tutustumaan. Hämmästyin, että hän sai niin monta katsojaa paikalle kesäisestä ajankohdasta huolimatta. Anne piti myös minut hyvin ajan tasalla, mikä auttoi omassa päätöksen teossani. Anne Keron puhetapa on selkeä ja asiallinen.
Kirjallinen esitys kaipaisi ehkä enemmän huomiota kiireen keskellä. Yhteistyö Anne Keron kanssa on ollut miellyttävää. Ensivaikutelmani osoittautui oikeaksi.
Annen tapa työskennellä on tavoitteellinen, määrätietoinen ja ahkera.  Kiitos, Anne! Parhain terveisin, Silja Pajukka

Silja Pajukka, Myyjä

Helsinki

Asunto myytiin nopeammin kuin olisin uskonut. Välittäjällä hyvä yhteydenpito.

Myyjä

Helsinki

Välittäjän kanssa asiat hoitui todella mallikkaasti. Huomasi kyllä heti, että ammattilaisten kanssa ollaan tekemisissä.
Ilmoituksessa olevat kuvat tuli ottamaan Annen hoitama valokuvaaja, joka otti ”jäätävän” hyviä sekä myyviä kuvia asunnostani.
Tästä johtuen tulen kyllä suosittelemaan samaa välittäjää kaikille, jotka aikovat myydä asuntonsa.
Yhteenvetona: Jos haluat myydä asuntosi, niin valitse Anne. Jos taas haluat roikottaa asuntoasi pitkään listoilla, niin valitse joku muu.

Tero Toppinen, Myyjä

Helsinki

Anne Kero oli hyvin asiallinen ja luotimme häneen ostohetkellä täysin. Hän löysi meidän sen hetkisen perhekokoon soveltuvan asunnon hetkessä. Hän myös myi asunnon eteenpäin kun perhekokomme kasvoi.

Ostaja

Helsinki

Myimme ison kuolinpesän asunnon jossa oli perijänä 19 osakasta, joten se ei ollut sieltä helpoimmasta päästä ja  vaati paljon tietämystä papereiden järjestelyissä. Anne oli meille suureksi avuksi, sillä osakkaat asuivat ympäri Suomea sekä myös ulkomailla. Hän kertoi miten asiassa pitäisi edetä hoiti kanssamme asunnonmyynnin asiantuntevasti alusta loppuun saakka. Anne on ystävällinen ja empaattinen, mutta silti raudan kova ammattilainen ja siksi  olen suositellut häntä myös tuttavilleni.

Myyjä

Helsinki

Asunnolle oli kysyntää sen sijainnin vuoksi. Annen osuus myynnissä oli erittäin hyvä. Annen rento mutta asiantunteva käytös sai minut vakuuttuneeksi siitä että asunto tulisi myytyä hyvään hintaan ja näin myös kävi heti ensi esittelyn jälkeen. Olen palveluunne hyvin tyytyväinen.

Myyjä

Helsinki

Asuntoni sijaitsi paikalla joka kiinnosti ostajia. Anne hoiti asiat loistavasti ja ensimmäisellä esittelyllä asunto oli pyytämääni hintaan myyty. Anne vaikutti minulle soittaessaan luotettavalta ja vakuutuin siitä että käytännön asiat sujuisivat hyvin.

Myyjä

Helsinki

Kaikki sujui erinomaisesti. Olemme tyytyväiset palveluun.

Myyjä

Vantaa

Kokonaisuudessaan asuntoni myynti oli tehokasta ja ammattitaitoista.

Myyjä

Helsinki

Oikein hyvä! Sanoisin että tehokas ja aktiivinen. Kaikki sujui oikein hyvin ja niin kuin sovittiin. Oli yks pieni juttu, mikä ei oikeastaan väittäjästä johtunut, kun ensimmäinen ostajaehdokas halusi vetäytyä kaupasta. Siinäkin mun mielestä välittäjä toimi aktiivisesti ja oikein. Ehdottomasti käyttäisin uudestaan ja olenkin jo suositellut muille.

Asiakas

Vantaa

Hyvä ja positiivinen välittäjä ja kauppa sujui erittäin positiivisesti. Voisin käyttää häntä uudestaankin.

Asiakas

Helsinki

Kaikki sujui nopeasti ja hyvin.

Marisca Lindström

Kaikki meni sujuvasti ja nyt meillä on ihana uusi koti.

Linda Ekholm

Anne oli hyvin ystävällinen ja asiantunteva välittäjä. Näytöissä hän antoi asiakkaalle tilaa tutustua kohteeseen samalla kuitenkin huolehtien, että asiakas sai vastaukset kysymyksiin. Asiat sujuivat oikein mallikkaasta Annen kanssa asioista sopiminen oli helppoa. Ei moittimista.

Meri, myyjä

Helsinki

Myynti sujui kaikin puolin hyvin.

Janne Kettunen, myyjä

Helsinki

Minulle tärkeintä oli välittäjän asiantuntevuus, ystävällisyys ja luotettavuus. Kiitos Anne!

Juhani Ojala, ostaja

Valitsin Annen hoitamaan asuntoni myynnin, koska hänestä jäi lämmin ja luotettava kuva, kun hän hoiti ko. asunnon myynnin minulle muutamia vuosia aikaisemmin. Kaikki sujui tälläkin kertaa loistavasti alkaen asunnon hinnan määrittelystä, jatkuen laadukkaisiin, edustaviin kuviin, ja asuntonäyttöjen ajankohtien valintaan. Asuntoni myytiin nopeasti ja täyteen hintaan! Annen ammattitaito ja hieno persoonallisuus oli läsnä myös asunnon kaupantekotilaisuudessakin: aito ja luotettava. Olen hyvin tyytyväinen!

Myyjä

Helsinki

Hienosti hoidettu, päästiin katsomaan asuntoa ennen ensiesittelyä ja löysimme unelmien kodin. Tarjousneuvottelut sujui jouhevasti ja kaupat tehtiin seuraavalla viikolla.

Elina, ostaja

Espoo

Anne on meidän perheen luottomyyjä! Hän on myynyt vuosienvarrella kaksi kerrostaloasuntoamme ja yhden omakotitalon. Voin suositella häntä kenelle tahansa, hommat hoituu aina rautaisella ammattitaidolla!

Kalevi, myyjä

Espoo

Soita ja kysy lisää:

Ota yhteyttä!

Ole hyvä ja täytä sähköinen tilauslomake tai soita niin olen sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Soita Annelle tai lähetä viesti